Oferta complemèntaria

vide appariel 19 08 04 063

CELLER HERETAT DE CESILIA

Casa Sicilia S.L ha posat en curs el seu projecte d’enoturisme amb la inauguració d’un saló de gran capacitat per donar acollida gastronòmica als professionals, àvids de tastar anteriors i futures

criances i als aficionats interessats en descobrir o ampliar els seus coneixements en el apassionant món del vi.

De la ma del seu enòleg i un equip entusiasta i professional, el seu programa,» Entre vinos i viñas» , ofereix distintes alternatives

per poder passar una bona part del dia, o la jornada completa, visitant cultius, el celler i demés instal·lacions descobrint els secrets del vi i els seus mètodes d’elaboració, aprenent a tastar i degustar els seus caldos i disfrutant de la gastronomia de la regió.

En la tenda es pot adquirir diferents anyades de tota la gama de vins del celler: Blancs com l’Azal o el Señor de Sirera i tints com el Lizana, el Heretat de Cesilia i l’Ad Gaude i les novetats dolces, Aledua i Cardenal Álvarez en diferents presentacions, junt amb altres productes exclusius de qualitat.

www.casasicilia1707.es

QUADRA “ELS ESTABLES”

Situada a la zona rural de Novelda, permet disfrutar d’un ambient molt tranquil, sense aglomeracions ni trànsit, on poder realitzar llargues rutes a cavall entre serres i vinyes.

Serveis oferits:

*Pupil·latge. Disposem de boxs i corralets, així com d’un pastor elèctric de grans dimensions. Assumim, com a obligació nostra, facilitar que tots i cadascun dels nostres cavalls compten amb espai suficient per a poder tindre una vida digna als estables. *Classes de muntar ponis i cavalls per a tots els nivells d’aprenentatge. *Rutes a cavall. *Organitzem les teues festes privades amb barbacoa, bufet i música en directe. *Disposem d’un picador de 20 x 20m, on impartim les classes de principiants i fem treballar als nostres cavalls diàriament. *Pista de domadura de 20 x 60m per a genets i amazones amb nivell més avançat. *Pastor elèctric de 40 x 40m. *Pistes amb il·luminació nocturna. *Dutxes per a cavalls. *Albarderia. *Zona de neteja. *Glorieta (festes privades).

www.losestablos.es